Kisállat Házirend

 1. Szállodánk kijelölt területein szeretettel várjuk kutyáját, macskáját vagy egyéb kiskedvencét.
 2. Stúdió szobáinkba, a 2. emelet teljes területére és a Wellness részlegre kisállatot vinni tilos!
 3. Kisállattal érkező vendégeinknek extra takarítási felárat számolunk fel. Kérjük, aktuális árainkról tájékozódjon weboldalunkon, vagy elérhetőségeink egyikén.
 4. Az állatok minden esetben a gazdájukkal egy szobában kerülnek elhelyezésre.
 5. Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtókaparás). Javasoljuk, hogy mielőtt közös vakációra indulnak, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül tudja-e hagyni idegen helyen.
 6. Ellátást nem áll módunkban biztosítani kiskedvence számára, azonban evő- és ivótálak korlátozott számban rendelkezésre állnak.
 7. Kérjük, jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában pihen (kilincsre akasztható tábla segítségével).
 8. Kérjük, amennyiben kedvencét felengedi a szobájában található bútorokra, úgy azokat azt megelőzően egy lepedővel vagy pléddel takarja le.
 9. Kérjük a szálloda területén, a szobáján kívül, kutyáját mindig tartsa pórázon!
 10. Kérjük, ha kedvence vedlési időszakban van, illetve erősen hullajtja szőrét, recepciónkon jelezze takarítási igényét az itt tartózkodás alatt.
 11. A szállodai szobában és egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.
 12. Amennyiben a kisállat a szálloda bármely területén ürülékét hátra hagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve -a lehetőségekhez képest – ezen tevékenységeket a szállodán kívül elvégeztetni.

 

Amennyiben nem biztos benne, merre engedheti el kutyáját a szálloda környékén, kérdezze recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

 

Kutyával az étteremben – legfontosabb tudnivalók:

 1. Kérjük, hogy a kutyáját tartsa mindig a közelében, pórázon. Ne engedje, hogy az állat a székre vagy az asztalra felugorjon.
 2. Kérjük, ne engedje, hogy az állat mástól ételt kérjen, vagy engedély nélkül másik asztalhoz menjen. Ezzel nem csak a vendégek nyugalmát zavarhatja, hanem az étteremben dolgozók munkáját is nehezíti.
 3. Kérjük, hogy az étteremben való tartózkodás során törekedjenek arra, hogy kedvence minél kevésbé zavarja a többi vendég nyugalmát.

 

Köszönjük, hogy elfogadja és betartja házirendünket, mely garantálja a kellemes időtöltést minden kedves vendégünk részére!