A Szalajka Fogadó*** és Étterem kiváló helyszíne lakodalmas rendezvények lebonyolításának.

Gyönyörű környezetben, elegáns díszítéssel, kiváló magyar konyhánk tradícionális ételeivel, rugalmas kiszolgálással, több éves tapasztalatával vált közkedvelté egy ilyen különleges eseménynek.
Hangulatos, zuhanyzóval és fürdőszobával felszerelt szállodai szobáink, valamint wellness részlegünk gondoskodnak a teljes kényelemről és biztonságukról. Nem kell tehát egy hosszú mulatság után autóba ülni, fáradtan vezetni. Ezért mi különösen kedvezményesen ajánljuk szállodai szolgáltatásainkat.

Esküvői programjukat teljes körűen megszervezzük, az anyakönyvvezető akár az étterem feldíszített kertjében is összeadhatja az ifjú párt. Előtte a vendégeket délutáni koktél partival, büféasztalos hideg sültekkel, salátákkal, welcome falatokkal várjuk.
vacsorát igény szerint a hagyományos magyaros ízektől kezdve a különleges vad-és hal specialitásokig ajánljuk.

Éjfél után pisztrángsütéses grill partival kedveskedünk vendégeinknek, mely a hagyományoktól egy kicsit elrugaszkodik ugyan, de laza eleganciájával üde színfoltja az estének.
Egyházi szertartás esetén segítünk felvenni a helyi egyházi vezetőkkel a kapcsolatot.
Több zenekarral is kapcsolatban állunk szerte az országban, a minőségről több éves tapasztalatunk alapján nyilatkozunk Önök felé.

A mulatozás után, másnap kipihenten fogyaszthatják el svédasztalos reggelijüket éttermünkben, és szobáikat csak a déli órákban kell elhagyniuk. Talán még egy kis pezsgőfürdőzésre is futja majd idejükből.

A környék kiváló kirándulóhelyeikről ismert, (Szalajka-völgy, Lipicai méntelep, Bükk-fennsík, stb…) és remek helyszín egy kis sétára.

Díszítés, terembérlet, felszolgálás, wellness, egy db szoba: ingyenes.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és ezt a felejthetetlen, jeles eseményt a Szalajka Fogadóban tartják, megtisztelve bizalmukkal.

Az alábbi űrlap kitöltésével kérheti ajánlatunkat!